Investering

 Tijd en doorzettingsvermogen

Om een verandering in patronen of gedrag teweeg te brengen en deze te borgen is tijd nodig. Oude patronen zijn nou eenmaal verankerde gedragingen, die niet opeens te vervangen zijn voor nieuwe gedragingen. Nieuwe vaardigheden zullen ingeoefend moeten worden en in je brein zullen er nieuwe verbindingen moeten worden gelegd om deze gedragingen als vanzelfsprekend toe te gaan passen. Gun jezelf de tijd om veranderingen door te voeren. En geniet van het proces; de kleine en grote successen, de uitdagingen en de tegenslagen om daar vervolgens lering uit te trekken en stapjes vooruit te zetten. Ik zal je helpen in de bewustwording in alle fases die het traject met zich meebrengt.

Mijn intentie is om jou in een korte, overzienbare periode bij te staan. Zodat je zelfstandig je opgedane inzichten en kennis toe kunt gaan passen.


Particulier

Mocht je voor een traject van Breinformatief kiezen, weet dan dat deze niet worden vergoed. Ik besef me heel goed dat een financiële investering in persoonlijke ontwikkeling niet voor iedereen is weggelegd. Toch wil ik je graag helpen. Vraag me naar de mogelijkheden. Om te kijken óf ik iets voor jou kan betekenen en we een match zijn, gaan we eerst informeel met elkaar in gesprek. Verkennen of er een wederzijdse klik is. Ik ben er namelijk van overtuigd, dat deze ongedwongen aanwezig moet zijn. Alleen dan kan ik iets voor je doen. 

Mocht je geïnteresseerd zijn in een klikgesprek, dan neem gerust vrijblijvend contact met me op. Tijdens het klikgesprek zal ik uitleggen wat mijn werkwijze is en voor welke ondersteuningspakketten je kunt kiezen en wat daar de kosten van zijn. Een beslissing nemen over het wel of niet aangaan van een traject hoeft natuurlijk niet direct. De eerste stap om het gesprek over de hulpvraag aan te gaan, heb je al gezet! Hoera!Betaling

Voorafgaand aan een afspraak ontvang je een betaalverzoek.
De betaling dient uiterlijk 48 uur van te voren te zijn voldaan.


Wil je de afspraak verzetten of annuleren?
De afspraak kan tot 24 uur van te voren worden verzet of kosteloos worden geannuleerd.


 

I'm in!Ik gun het een ander


 

 
 
 
Bellen
LinkedIn