Aanbod

 


CONSULTANT (U)HB VOOR KIDS EN OUDERS

SHERPA VOOR (JONG)VOLWASSENEN MET VEEL ONTWIKKELPOTENTIEEL


Klikgesprek

  • 30 minuten
  • online/telefonisch/live

Een klik is voor jou, maar ook voor mij, van essentieel belang om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling. Tijdens het klikgesprek vertel ik wie ik ben en wat ik doe. En jij kunt mij vragen stellen over wat ik voor jou kan betekenen. Het gaat om het vinden van de connectie met elkaar. Ervaar je bij mij de juiste frequentie? Dan ben je van harte welkom om met mij aan de slag te gaan.


Kickstart (eerste consult)

Ik ben een echte kickstarter. Die energie pik jij op. Jij gaat aan en komt in beweging. Mijn (eerste) consulten staan bekend om de doortastendheid, snelheid en alomvattendheid. Je hulpvragen worden heel vlug helder, je krijgt inzichten en adviezen die je direct toe kunt passen, een plan van aanpak en een begeleidingsvoorstel. Wellicht is de kickstartsessie genoeg voor jou om zelfstandig aan de slag te gaan. Ik leer het jou zelf te doen. Tijdens deze sessie van 90 minuten ervaar jij een vliegende start van jouw ontwikkelingsreis.

  • psycho-educatie
  • ondersteuningsbehoeften en/of behandelbehoeften verhelderen
  • handreikingen om van start te gaan
  • energy boost

Kosten: € 295,- (incl. btw en excl. verslaglegging)


Fuel (vervolgconsult(en))

  • voor kinderen en ouders: maximaal 2 consulten als vervolg op de kickstart
  • voor (jong)volwassenen: maatwerk

    Naar aanleiding van de kickstart heb jij besloten om met losse sessies verder te gaan. De brandstof voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de vervolgconsulten werken we aan de korte- en langetermijndoelstellingen die jij hebt opgesteld samen met mij. Op jouw manier. De begeleidingsvorm en frequentie van de begeleiding is geheel afgestemd op jouw wensen. Jij neemt de leiding in jouw eigen proces. De een wil graag maandelijks een ochtend met mij aan de  slag op een geheel verzorgde locatie. Een ander wil graag wekelijks een koffiemomentje. En tussendoor wil je graag ook contact met mij. We stemmen af wat jij nodig hebt en hoe we zo efficiënt en effectief mogelijk jouw doelstellingen kunnen realiseren.

Wat ook nog kan?

- verslaglegging bevindingen
- voorbereiding/ondersteuning bij gesprek met school
- ...

Kosten: op aanvraag

 


EVENTS

Lunchevent | Gifted Parenting (één keer per kwartaal)

Ik zie jou.
Ik begrijp jou.
Zij zien jou.
Zij begrijpen jou.
Wij begrijpen jou.

In een klein gezelschap gaan we in gesprek over GIFTED PARENTING terwijl onze innerlijke mens goed wordt verwend. Ga voldaan, geïnspireerd en vol daadkracht terug naar huis.

Wanneer is dit iets voor jou?
-   Als jij een opvoeder bent die meer over opvoeding bij hoogsensitieve en hoogbegaafde kinderen en jongeren wilt weten.
-   Als jij geïnspireerd wilt worden over dit onderwerp.
-   Als je geholpen wilt worden met het aangaan van de uitdagingen die GIFTED PARENTING met zich meebrengt.
-   Als je het gevoel hebt er als ouder(s) er alleen voor te staan in de opvoeding van jouw hoogsensitieve en/of hoogbegaafd kind of jongere.
-   Als je met gelijkgestemden in gesprek wilt over hoogsensitiviteit en/of hoogbegaafdheid; zij begrijpen jou zonder moeite te doen.
-   Als je in een veilig gezelschap over jouw GIFTED PARENTING wilt sparren.
-   Als je meer wilt weten of leren over hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid.
-   Als het je op dit moment aan daadkracht ontbreekt in het ouderschap.

Kosten: € 75,-
Aanmelden? Stuur een mailtje naar: info@breinformatief.nl of neem telefonisch contact met me op: 06-31000179


 
SPECIALS 


Ruwe diamant

Staat de rem er bij jezelf op? Kom je niet meer in actie en ben je uitgeput terwijl je zoveel ontwikkelpotentieel hebt? Dan kan ik wat voor je betekenen in een authenticiteitstraject. Een authenticiteitstraject ga ik met jou in je eigen tempo onderzoeken waarom jouw ontwikkelpotentieel niet uit de verf komt. Ik zet je in actie en je gaat jezelf slijpen tot die stralende diamant. 

Kosten: op aanvraag


Enlightening day

Wil je met mij een volledige dag op een informele, maar zéér efficiënte wijze aan de slag met jouw persoonlijke doelen? Be aware... mijn tempo ligt hóóg. Tijdens deze dag voel je beetje bij beetje meer je vuurtje weer branden. En op het eind van de dag ben jij ON FIRE!

Kosten: op aanvraag


 
 
 
Bellen
LinkedIn