Sherpa voor (ouders van) vastgelopen HB'ers


Mijn naam is Ivy Janssen. De drijvende kracht achter Breinformatief. Bij Breinformatief staan de ontwikkeling en de persoonlijke talenten van een individu centraal. Ik ben er voor je om jou te helpen je in je kracht te zetten en het beste uit je ontwikkeling te halen.

Geen mens is hetzelfde, dus ook de begeleiding of coaching van ieder individu verloopt anders. En zeker als hoogbegaafde en/of hoogsensitief persoon. Ik leer je kennen, stem intuïtief op jouw behoeften af en dan maken we samen een plan van aanpak om jou tot persoonlijke groei te laten komen. De lengte of intensiviteit van een coachings- of begeleidingstraject is afhankelijk van jouw doelen en jouw zijn. Ik werk niet volgens een vaste systematiek of één gedachtegoed. Je mag vertrouwen op mijn intuïtie en jouw inner power. Het belangrijkste is dat jij gemotiveerd bent om met jezelf aan de slag te gaan om het beste uit je talenten te halen. Ik sta aan je zijde!


Wat biedt Breinformatief?

  • consultant voor (U)HB kids en ouders (kickstartsessie en max. twee vervolgconsulten)
  • sherpa voor (jong)volwassenen met veel ontwikkelpotentieel
  • procesbegeleiding in het onderwijs
  • meedenker in passende begeleidings- of hulpverleningstrajecten
  • gesprekspartner en/of ontwerper onderwijs(arrangementen)
  • gesprekspartner ontwikkelingsvragen kinderen, jongeren en volwassenen


Graag leer ik jou om het zelf te doen; jezelf in je kracht te zetten. Neem contact op met Breinformatief voor het maken van een vrijblijvend klikgesprek, om te ontdekken of ík de juiste persoon ben om je te ondersteunen bij je persoonlijke ontwikkelingsreis. Vanuit dit startpunt bepalen we doelen en een bijpassend traject. Dan gaan we van start! 

   'Yes! I'm in.Ik gun 't een ander 


  
 
 
Bellen
LinkedIn